restaurar

Përtej Horizont

Claudia Leitte

Përtej horizont duhet të ketë Diku e bukur për të jetuar në paqe Ku mund të gjej natyra Gëzim dhe lumturi të sigurt Këtu në këtë vend është e bukur agim Me lule më shumë festuar një ditë që po vjen Ku ne mund të ulen rreth në fushë Nëse ju doni të dëgjuar bar të birdsong Enjoy mbrëmje pa menduar për jetën Ecin të lumtur pa e ditur kohë për të kthyer Tan tërë trupin tuaj pa censurë Enjoy lirinë e një jetë pa Pse ju të vijë me mua, është se ekziston Në horizontin e pritjes për ne Por nëse ju vini me mua çdo gjë që ka vlerë Çfarë e mirë është parajsë pa dashuri Përtej horizontit atje është një vend Bukur dhe të qetë Për ne të dashuri Pse keni ardhur me mua e gjithë kjo është atje Në horizontin e pritjes për ne Por nëse ju vini me mua çdo gjë që ka vlerë Çfarë e mirë është parajsë pa dashuri Përtej horizontit atje është një vend Bukur dhe të qetë Për ne të dashuri

Todas as informações deste site são postadas inteiramente por seus usuários e seus dados podem conter erros. O Letras exime-se de qualquer responsabilidade sobre as informações publicadas. Entre em contato conosco caso haja interesse em editar ou excluir alguma informação.

É proibida a reprodução das músicas encontradas em nosso site em quaisquer outros meios, sendo permitida somente a visualização das mesmas (Lei 9610/98). Todas as letras de músicas em nosso site são divulgadas apenas para fins educacionais e são propriedade de seus autores. All lyrics in our website are provided for educational purposes only and they are property and copyright of their owners.