×

Corrigir

Fëmijë Të Vjetra

Tribalistas

Ju po kështu
Një ëndërr për mua
Dhe kur unë nuk shoh se jeni
Unë mendoj për ju
Që nga agim
Edhe kur unë gënjeshtër ...

Unë si ju
Dhe unë doja të jem me ju
qeshurit im është aq i lumtur me ju
Miku im më të mirë
Është dashuria ime ...

Dhe ne këndojmë
Dhe ne valle
Dhe ne nuk lodhem
Nga të qenit një fëmijë
Ne të luajë
Në fëmijërinë tonë të vjetër ...

Sytë e tij janë dritat
Çojë më përmes errësirës
këmbët e tyre të hapur mua mënyra
Unë ndjek dhe unë kurrë nuk ndjehen të vetmuar ...

Ju po kështu
Një ëndërr për mua
Unë dua që ju të mbushur me puthje
Unë mendoj për ju
Që nga agim
Edhe kur unë gënjeshtër ...

Unë si ju
Dhe unë doja të jem me ju
qeshurit im është aq i lumtur me ju
Miku im më të mirë
Është dashuria ime ...

Dhe ne këndojmë
Dhe ne valle
Dhe ne nuk lodhem
Nga të qenit një fëmijë
Ne të luajë
Në fëmijërinë tonë të vjetër ...

Sytë e tij janë dritat
Çojë më përmes errësirës
këmbët e tyre të hapur mua mënyra
Unë ndjek dhe unë kurrë nuk ndjehen të vetmuar ...

Ju po kështu
Një ëndërr për mua
Ju po ashtu ...
Ju po ashtu ...
Ju po ashtu ...

- "Ju po kështu
Një ëndërr për mua
Dhe kur unë nuk shoh se jeni
Mendoj për ty
Që nga agim
Edhe kur unë gënjeshtër
Unë si ju
Më pëlqen që me ju
qeshurit im është aq i lumtur me ju
Miku im më të mirë
Ajo është dashuria ime "


Veja tambémMais tocadas

Ouvir Tribalistas Ouvir